top of page
Fjällbäcken.jpeg

KONFERENS MITT PÅ FJÄLLET

Välkomna att landa, tanka kraft och ge era medarbetare en konferens de sällan glömmer. 

Fjällbäcken är en fantastisk plats för alla typer av möten. En företagsledning som vill vara helt ostörda. Det mindre företaget som vill åka iväg och stärka teamkänslan. Kickoff för avdelningen. Ja, anledningen till mötet kan vara många. Det som är unikt hos oss är att vi bara tar emot ett gäng åt gången. Minimum är 8 personer, hela vägen upp till 35 personer.  

 

Lodgen har 13 sovrum och 1 sovloft. Matsalen har ett av områdets vackraste utsikter och där serveras lokal mat, oftast i form av fisk vi själva eller grannen fångat, bär och svamp som vi plockat eller mjölk från korna som betat vid fjällets fot. 

Här omfamnas ni av naturen och skräddarsydda konferenser efter ert behov. Utöver era egna önskemål väver vi bla in:

Att starta dagen med yoga, meditation eller bara i tystnad, med en utsökt frukost tillsammans med fjället som utsikt. 

 

Dagliga äventyr/gruppaktiviteter på fjället antingen på skidorna, på skoter eller vandring i slående vacker natur rakt, utanför dörren! Jon Wagenius är er egen guide med över 40 års erfarenhet året om. 

 

Vi blandar mer än gärna in skräddarsydd motivationsföreläsning eller workshop inom området av stresshantering och hållbart självledarskap. Hur vi kan skapa mera lugn, harmoni och balans på våra arbetsplatser, samt att få mer engagerade och närvarande medarbetare. Här går det givetvis att göra vissa av momenten utomhus om vädret tillåter. 

Utöver själva konferensen, garanteras en matupplevelse i toppklass och vi har fullständiga rättigheter. Måltiderna serveras i den stora matsalen med utsikt över fjällvidderna

 

Vi serverar lokalt producerad mat i ordets rätta bemärkelse – bli därför inte förvånad om vi berättar vem som fällt älgen, var vi plockat hjortronen och fångat rödingen. Älg, ren, ädelfisk och rådjur utgör ofta basen i våra tre-rätters middagar. Avslutningsvis server förslagsvis en hasselnötskorg med skogsbärsmousse eller varför inte vår lingon- och rosépepparparfait.

matvit_edited.jpg

Vi som välkomnar er är: 

Jon Wagenius 

MariaSwanström.jpg

Maria Swanström

miafjällbäcken.jpg

Mia Wagenius 

Jon Wagenius är utbildad guide & kock med 40 år i branschen. Arbetsplatserna har varit La Grave i Frankrike, Hemsedal i Norge, Sandhamn i Stockholms skärgård eller på annan ort. 

 

Jons kunder här uppe är allt från små & medelstora företag på som är på konferens till busiga 8-åringar, adrenalinstinna ungdomar & vuxna som vill testa nya aktiviteter & sina gränser.

Jag vet att ni skulle uppskatta naturen som Funäsfjällen erbjuder &
 det oavsett om ni vill ha rekreation eller spänning. Många gäster har nämnt att närheten till våra vackra fjäll, den varma personliga servicen & det rikliga utbudet av aktiviteter är det mest positiva med detta område.

Alla våra aktiviteter kan utföras oavsett ålder & kondition. 

 

P.s Jon var vintern -98 nominerad till en av Sveriges bästa skidåkare av tidningen Åka skidor. Och redan efter 1 år i branschen blev vi nominerade till årets företag i Jämtlands län & blev 2005 årets nyföretagare i Härjedalen. 2014 blev han & Mia årets företagare i Härjedalen. Jon är en av få guider i området som pratar härjedalska också!

Mer info om Jon härhttp://www.fjallbacken.se/

Maria Swanström är en omtyckt föreläsare, teambuilder & rådgivare som entusiasmerar och engagerar sina grupper inom stresshantering & hållbart självledarskap. 

 

Maria kan på ett fenomenalt sätt skärddarsy & anpassa sina föreläsningar & workshops efter ert behov. 

 

Hon tydliggör och guidar er hur ni skapar ett mera hållbart & balanserat medarbetarskap. Vad ni som grupp kan göra för att få bättre närvaro, tydlighet, kommunikation & företagskulur.

Hon berör den avgörande rollen som självledarskap spelar in i våra liv-En förmåga att ständigt ifrågasätta & reflektera över vårat tillstånd & behov. Genom att lyssna inåt & aktivt arbeta med vår egen utveckling, kan vi inte bara förbättra vår arbetsprestation, utan också vår livskvalitet. Hur vi gör för att skapa mera närvaro, energi, och glädje i livet.

 

Maria har 10 års erfanhet av att leda grupper, såväl inom företagsutveckling, utbildningar, till yogaretreats för återhämtning, samt guidade meditationer. 

Mer info om Maria här:

https://www.mariaswanstrom.com/

​​

 

Mia Wagenius kom till Härjedalen från Stockholm. I Hede fanns en ansedd hotell- och restaurangskola där Mia gick. Där späddes även hennes kärlek för fjäll på. Efter en tid som AV-tekniker på Berns och konferensvärdinna i Stockholm hamnade hon på Ramundbergets fjällgård där hon jobbade som hotell och bokningsansvarig i 10 år.

Intresset för mat har alltid funnits och enligt Jon och gästerna har Mia det vassaste smaklökarna i Härjedalen. Hon är magisk i köket och lagar mat i toppklass. Här serveras middagen i ljuvlig miljö och det som är specifikt är både råvarorna och att man berättar vem som fällt älgen, varifrån hjortronen kommer eller i vilket vatten som rödingen fångats. 

bottom of page