top of page

Retreat för återhämtning & ny energi❤️

Avkoppling
FOTONWEBKURS.jpg

Varmt Välkommen helgen 15-16/10 för 2 dagar av återhämtning & energipåfyll i en magiskt vacker natur ute på Ekerö vid Mälaren. Under helgen hos oss kommer du att få tillgång till lugna yogapass, föreläsningar, meditation, egentid i läkande natur, samt god mat & vackert boende vid vattnet.

 

Alla är varmt välkomna att delta på vårat retreat, inga förkunskaper behövs utan detta är en gåva att ge till dig själv in i hösten men lugn & ro, återhämtning & att få verktyg till hur du får mera kraft energi & balans in i livet. Detta tillsammans med god hemlagad mat & magsik natur vid vackra Mälaren ute på Ekerö.

Detta avkopplande och inspirerande retreat leds av Maria Swanström och Marie Boltjes, två kvinnor från Jämtland/Härjedalen som brinner för att dela med sig av värdefulla verktyg för ett hållbart självledarskap, återhämtning och förbättrad stressrespons (hur du reagerar på stress). Målet är att du ska lämna helgen lugnare och mjukare i både kropp och sinne och med sunda intentioner om hur du vill leva ditt liv mer hållbart. Du kommer även att få verktyg med dig efter helgen i hur du får ett mer hållbart, energirikt & balanserat liv. 

Program Lördag:

09.00 Varmt välkommen till Kapellets Strandcafé där vi håller till

09.30 MediYoga

10.45 Egentid

12.00 Lunch (dryck betalas separat på plats)

13.30 Föreläsning Återhämtning; Balans och energi

15.00 Egentid

16.15 Yinyoga och meditation

17.30 Egentid

18.30 Middag, vegetarisk buffé (dryck betalas separat på plats)

19.30 Intentioner och Visioner

20.30 Slut för dagen


Söndag

07.30 MediYoga 

09.00 Frukost 

10.00 Workshop hållbarhet

12.00 Lunch vid reserverat bord (dryck betalas separat på plats)

(restaurangen öppen för allmänheten)

13.30 Gemensam promenad i skogen/medveten närvaro

15.00 Avslutning med frågestund och reflektion i Kapellets Strandcafé

16.00 Vi säger hej då och tackar varandra för en fin helg

Frukt och kaffe/te finns att tillgå i caféet under helgen.

2015-10-13 11.31.50.jpg

 

Maria Swanström är en omtyckt föreläsare som entusiasmerar och engagerar sin publik inom EQ, Holistiskt Självledarskap & hållbara team. Hon är konkret och med sin värme och humor leder hon oss in i, hur vi kan få ett mer hållbart & balanserat självledarskap. Hur vår hjärna & kropp fungerar samt vad vi behöver göra för att komma vidare och ur vår stressiga vardag och leva våra liv fullt ut. Hon pratar varmt om våra mjuka värden och konkretiserar hur vi alla kan må bättre & få mera energi, balans & kraft in i livet. 

Maria arbetar med helheten av människan & ger även behandlingar inom shamansk healing & får oss tillbaka till vår närvaro genom sammankopplingen med naturen & vad det är vi behöver rensa i systemet i kroppen. Hon arbetar heltid med att sprida sina fantastiska verktyg både till privatpersoner & organisationer och är noga med att lämna sina kunder med massor av energi & glädje. 

marie.JPG

"Inga förkunskaper behövs, alla kan MediYoga, yinyoga och meditera utifrån sina förutsättningar"

Marie Boltjes driver yogaföretaget MediYoMa som erbjuder yoga och meditation som återhämtning och stresshantering till både privatpersoner och som företagshälsovård till organisationer. 

Som yogalärare vill Marie skapa en trygg, varm och avslappnad atmosfär dit man kan komma som man är utan krav på prestation. Inga förkunskaper behövs, alla kan MediYoga, yinyoga och meditera utifrån sina förutsättningar.

 

Marie är utbildad lärare i MediYoga (medicinsk yoga) och Yinyoga. Med erfarenheten av yogans och framförallt andningens läkande kraft och betydelse för hälsan valde Marie att skola om sig från låg- och mellanstadielärare till yogalärare för att kunna hjälpa andra att hantera och framförallt förebygga stressrelaterad ohälsa.

 

Marie har även en grundutbildning i Optimummetoden, postural träning för att optimera kroppens olika funktioner för att minska spänningar, skador och smärta. Instagram: mediyoma_

BOKNING:

Retreat och boende bokas via mail till maria@mariaswanstrom.com

Ange eventuella allergier/intoleranser vid bokning.

 

Bokningen är bindande men vid förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.

Sista anmälningsdag 10/10 2022

Frågor?

Har du frågor om retreatet och MediYoga/Yinyoga är du välkommen att höra av dig via mail till mediyoma1@gmail.com

Varmt varmt välkommen!

Pris: 3500 kr för helpension och logi i tvåbäddsrum. För enkelrum tillkommer 400 kr

 

Pris utan boende: 2900 kr

 

Boendet är fräscht med uteplats mot glittrande Mälaren.

I boendet ingår sängkläder och handduk. Dusch/WC och pentry finns i alla rum.

Antalet rum är begränsat så boka detta så snart som möjligt vid intresse.

Yogamattor & filtar finns på plats, men ta gärna med egen yogamatta. Ta med mjuka kläder för yogan, men äver kläder för att vara utomhus. 

Yoga på stenar
bottom of page