top of page

Maria Swanström är en omtyckt föreläsare som entusiasmerar och engagerar sina kunder inom Hållbart Självledarskap & Stresshantering. 

Detta med en take på digitalismen & dessa tider av transformation, hur det påverkar & distraherar vår närvaro, tydlighet, produktivitet, balans och energi.

Hon berör den avgörande rollen som självledarskap spelar in i våra liv-En förmåga att ständigt ifrågasätta och reflektera över vårat tillstånd och behov. Genom att lyssna inåt och aktivt arbeta med vår egen utveckling, kan vi inte bara förbättra vår arbetsprestation, utan också vår livskvalitet. Hur vi gör för att skapa mera närvaro, energi, och glädje i livet.

Maria har 10 års erfarenhet av att leda grupper, såväl inom företagsutveckling, utbildningar, till yogaretreats för återhämtning, samt guidade meditationer. Hon förmedlar både äkthet, trovärdighet och fantastisk energi!

"Det är i närvaro vi skapar hållbart ledarskap"

me magnetawards.jpg
IMG_9061.JPG

Norrländska som hon är spenderar hon lika mycket tid ute i naturen uppe i Härjedalen som hon gör i staden, träning i alla former & yoga är hennes vapen för att kunna ge sin energi vidare. Maria arbetar med helheten av människan. Hon ger även behandlingar inom energimedicin som bla får oss tillbaka till vår närvaro genom sammankopplingen med naturen & vad det är vi behöver rensa i vårat systemet i kroppen. Mer om detta här

 

Marias stora passion i livet är att möta & att få hjälpa andra människor att må bättre.    

bottom of page