top of page

Maria Swanström är en omtyckt föreläsare som entusiasmerar och engagerar sin publik inom EQ, Holistiskt Självledarskap & hållbara team.

Detta med en take på digitalismen & dessa tider av transformation, hur det distraherar vår tydlighet, vår närvaro, produktivitet, balans och energi.

 

 

Hon är konkret och med sin värme och humor leder hon oss in i, hur vi kan få ett mera hållbart & balanserat självledarskap, & vad vi behöver göra för att komma vidare och ur vår stressiga vardag.

Hon pratar varmt om våra mjuka värden & konkretiserar hur vi alla kan må bättre & få mera energi, både privat & på våra arbetsplatser. 

 

Med bakgrund genom ett flertal olika yrken, utbildningar, studier, samt med en gedigen utbildning inom Digital Business, kan Maria på ett fenomenalt sätt relatera och anpassa sin föreläsning eller workshop efter ert behov. 

Maria är sannerligen en unik talare då hon förmedlar både äkthet, trovärdighet och fantastisk energi!

 

glitter
motivationsföreläsning.jpg

"Det är i närvaro vi skapar hållbart ledarskap"

employerbranding.jpg

Norrländska som hon är spenderar hon lika mycket tid ute i naturen uppe i Härjedalen som hon gör i staden, träning i alla former & yoga är hennes vapen för att kunna ge sin energi vidare. Maria arbetar med helheten av människan. Hon ger även behandlingar inom shamansk healing/energimedicin som bla får oss tillbaka till vår närvaro genom sammankopplingen med naturen & vad det är vi behöver rensa i vårat systemet i kroppen. Mer om detta här

 

Marias stora passion i livet är att möta & att få hjälpa andra människor att må bättre.    

IMG_9061.JPG
bottom of page