top of page

Föreläsning & Workshop skräddarsytt efter ert behov!

Maria erbjuder olika koncept, se vad som passar er nedan: 

mebrainer.jpg

Mer engagemang, arbetsglädje & produktivitet, lets do this! 

Att implementera hållbara & hälsosamma arbetssätt har aldrig varit viktigare än nu. Att få varje individ att känna sig sedd, inkluderad, involverad & få den att spraka i sin persona & yrkesroll! Hur samarbetar vi mellan generation, X, Z .Y, & alpha? 
Hur får vi mera fokus, produktivitet, härlig stämning, glada medarbetare, balans, kraft & energi på bolagen idag?
Vad har vi för attityder, 

Jag skräddarsyr både föreläsningar & workshops efter kundens corevalues & blandar in erat vad och varför mm

För mig att det viktigt att du som är min kund ska känna dig både sedd & upplyft när jag går därifrån, det ska finnas en glädje & energi i rummet då jag lämnar, där man känner att man fått verktyg som man kan använda redan samma dag för att nå de mål man vill & göra det på ett bra & sunt sätt!

 

 

mebrainer.jpg

Motivation, YES, nu kör vi! 

Motiverade medarbetare är det som är navet i företaget, så hur gör ni för att bibehålla detta? Hur hittar ni motivation idag när allt surrar på runtomkring oss & tar av vårat fokus & vår energi? Hur hittar ni den där gnistan som vi behöver för att känna drivet inom oss? 

Att hitta motivation kan vara svårt när vi inte har energi. Men i den här föreläsningen/workshopen kommer vi att ta fram verktyg för hur du sprakar igång motivationen, kickar igång energin in i målsättningar, kortsiktiga som långsiktiga mm. Du kommer att få strategier & förståelse för hur vår hjärna fungerar så att du lättare kan förstå dig själv och vad exakt du behöver göra för att hitta tillbaka till kreativitet, glöd, driv mm  
Återhämtning är en av bitarna bla

En energiboost utlovas, sprak, glow, flow, & härliga verktyg för att komma vidare & ur. 
Motivation, YES, nu kör vi!! 

mebrainer.jpg

Make your people thrive, företagskultur med power! 

Hur ser det ut på företaget idag egentligen? 
Har alla samma målbild och går informationen ända fram? Vad är erat vad & varför i nuläget med hybrid & remoteläget, & hur mår de anställda egentligen? 

En arbetsplats som är energifylld och positiv är nyckeln till framgång. Inte bara för helheten men för att de anställda ska känna glädje, må bra och prestera bättre. Det skapar mod, arbetsglädje, styrka, och en vilja till att våga förändra. 
Vad skapar ni?

Hur får vi varandra att bli våra bästa jag i en värld som rullar alltför snabbt? 
Team som mår bra presterar bättre, skapar nyfikenhet, trygghet och positiv stämning hos varandra vilket leder till fantastiska resultat. 

Maria bjuder på en föreläsning som ger eftersmak av glädje och pepp, samt ger oss konkreta och enkla verktyg som företaget kan börja arbeta med samma dag. Hon skräddarsyr efter ert behov & blandar gärna in era corevalues. 

mebrainer.jpg

Attrahera rätt personal & få dom att stanna.

Att attrahera & behålla personal i en digital värld av nya generationer & ständig utveckling är minst sagt "tricky" idag. Och medvetenheten bland unga & hur de vill bli behandlade på en arbetsplats ökar. 

Hur kommunicerar vi genom snart 4 olika generationer & olika beteenden hos varje individ, både verbalt & digitalt? 

I den här föreläsningen går vi på djupet med vad som krävs idag av dig som arbetsgivare, för att kunna stå ut ur mängden för att attrahera rätt personal & få dem att trivas & stanna kvar. Det är nya tider & att ha en hälsosam organisation som tar hand om sin personal trendar & blir bara mera & mera viktigt just nu. 

Med tanke på allt som sker omkring oss & hur vi påverkas av yttre omständigheter, behöver personalen på en arbetsplats få känna sig upplyfta, trygga & få energi.

I den här föreläsningen/workshopen kommer ni att få konkreta verktyg & få förståelse över vad ni behöver göra för att lyckas inom dessa områden.

mebrainer.jpg

Självledarskap med balans, energi & närvaro. 

Visste du att vår hjärna tar in 11 miljoner bitar per sekund, & att vi hinner processa max 3-4 av dom bitarna? Att vi människor idag tänker mellan 50-65000 tankar per dag varav 5 % är ny tankar?

 

Hur gör vi för att kunna vara mer närvarande,må bra & ha ett härligt liv med harmoni & balans? 

 

I min föreläsning/workshop kring hållbart självledarskap, kommer jag att gå på djupet med vad just du som privatperson, arbetsgivare eller anställd behöver, för att få både balans & ett energirikt självledarskap. Hur du hittar ett sätt för dig själv individuellt som hjälper dig framåt & ur dåliga beteenden & beroendesystem som skapats av bla sociala medier. Jag kommer att delge med hjälp av forskning & exempel, hur vi med enkla verktyg kan må MYCKET bättre i vår vardag. 

Då jag även arbetar med energimedicin, vet jag hur viktigt det är med återhämtning men oxå hur den här världen vi lever i påverkar vårat nervsystem på ett oroligt negativt sätt, som skapar stress & sömnsvårigheter och ofta pga yttre omständigheter. 

 

Jag tar gärna in önskemål från beställaren för att väva in tex corevalues i föreläsningen. Det är viktigt för mig att alla ska känna sig sedda & involverade. Att deltagarna ska känna sig upplyfta, ha verktyg & massor av energi när de lämnar lokalen/skärmen för dagen. 

mebrainer.jpg

Individuell rådgivning 

Ta ett individuellt möte med Maria för att få kraftfulla verktyg över vad du kan & behöver förändra för att få ett mera balanserat självledarskap. 

Maria kan hjälpa dig med:

Att få Mer Kraft & Energi, Hur gör jag? 

* Bättre självkänsla

* Mera motivation 

* Stresshantering

* Återhämtning

* Bättre Fokus

* Målsättning

* Att Bryta Beteendemönster

* Våga förändra

* Mera Energi

Jag erbjuder nu även healing för den som är intresserad, ett otroligt fint sätt att få mera balans & kraft in i livet. 

Schamansk Healing hjälper till att ta bort blockeringar & tung energi i ditt system i kroppen.

Jag arbetar med att lätta på dessa & fylla på med mera energi & balans. 

bottom of page