top of page

Föreläsning & Workshop skräddarsytt efter ert behov!

Maria erbjuder olika koncept, se vad som passar er nedan: 

mebrainer.jpg

Make your people thrive, företagskultur med power!  

Att implementera hållbara & hälsosamma arbetssätt har aldrig varit viktigare än nu. Efter omständigheterna vi haft senaste åren så går många av både medarbetare och ledare på väldigt lågt batteri. Och vi behöver hålla både för oss själva och andra i tider av ständig förändring. Hitta förhållningssätt till hur vi arbetar och kommunicerar med det nya som nu skapats med hybridarbete, en värld som konkueras av AI, upscale-rescale-revolation mm


Hur skapar vi mera närvaro, produktivitet, härlig stämning, glada medarbetare, balans, kraft & energi på bolagen idag?
Vad har vi för attityder?

Jag skräddarsyr både föreläsningar & workshops efter kundens corevalues & blandar in erat vad och varför mm

För mig att det viktigt att du som är min kund ska känna dig både sedd & upplyft när jag går därifrån, det ska finnas en glädje & energi i rummet då jag lämnar, där man känner att man fått verktyg som man kan använda redan samma dag för att nå de mål man vill & göra det på ett bra & sunt sätt!

 

 

mebrainer.jpg

Självledarskap med balans, energi & närvaro 

 Visste du att vår hjärna tar in 11 miljoner bitar per sekund, & att vi hinner processa max 3-4 av dom bitarna? Att vi människor idag tänker runt 65000 tankar per dag varav 5 % är ny tankar?

 

Hur gör vi för att kunna vara mer närvarande, tydliga, må bra & ha ett härligt liv med harmoni & balans? 

 

I min föreläsning/workshop kring hållbart självledarskap, kommer jag att gå på djupet med vad just du/ni som organisation, ledare, eller medarbetare behöver, som hjälper dig/er framåt & ur dåliga beteenden & beroendesystem.

 

 Jag kommer att delge med hjälp av forskning & exempel, hur vi med enkla verktyg kan må MYCKET bättre i vår vardag . 

 

Då jag även arbetar med energimedicin, vet jag hur viktigt det är med återhämtning men oxå hur den här världen vi lever i påverkar vårat nervsystem på ett oroligt negativt sätt, som skapar stress & sömnsvårigheter och ofta pga yttre omständigheter. 

 

Jag tar gärna in önskemål från beställaren för att väva in tex corevalues i föreläsningen. Det är viktigt för mig att alla ska känna sig sedda & involverade. Att deltagarna ska känna sig upplyfta, ha verktyg & massor av energi när de lämnar lokalen/skärmen för dagen. 

mebrainer.jpg

Individuell rådgivning ! 

Ta ett individuellt möte med Maria för att få kraftfulla verktyg över vad du behöver förändra i ditt liv, för att få ett mera balanserat och hälsosamt självledarskap. 

Maria kan hjälpa dig med:

Att få Mer Kraft & Energi, Hur gör jag? 

* Att Bryta Beteendemönster 

* Stresshantering

* Återhämtning

* Bättre Fokus

* Målsättning

* Bättre Självkänsla

* Våga förändra

* Mera Energi

* Hållbart självledarskap

Jag erbjuder nu även energimedicin för den som är intresserad, ett otroligt fint sätt att få mera balans, kraft och energi in i livet och ett väldigt fint tillvägagångssätt vid 

stresshanteringVi börjar med ett samtal där jag skapar mig en bredare förståelse över undermedvetna mönster som du bär i ditt system, och utifrån det hur vi lättare kan bryta dom beteendemönster du har. 

Mer info om just den delen hittar du här: Energimedicin

bottom of page