CLARITY EQUALS POWER!

I den här digitaliserade världen är det lätt att tro att livet i sig självt är en quick fix. Hur leder vi oss själva & våra organisationer på bästa sätt när vi ständigt blir distraherade av alla intryck som våra hjärnor får i dagsläget, hur behåller vi fokus, vår närvaro & vår produktivitet? Hur gör vi för att få mera tid, kraft & energi? Hur gör ni för att bibehålla företagskulturen?

 
Med bakgrund genom ett flertal olika yrken, utbildningar, studier, samt med en gedigen utbildning inom Digital Business, kan Maria på ett fenomenalt sätt relatera och anpassa sin föreläsning eller workshop efter ert behov. 
Maria är sannerligen en unik talare då hon förmedlar både äkthet, trovärdighet och fantastisk energi!
 
En kick som ger kraft & positivitet in i vår så ofta stressiga vardag!

FÖRELÄSNINGAR 

Maria är en fantastisk föreläsare som skräddarsyr er föreläsning efter ert behov. Allt inom: 

Självledarskap/Teambuilding/EQ 

 

ÄMNEN ATT BAKA IN:

Att bibehålla en energirik & hållbar företagskultur genom Covid!

Kommunikation & Generation Z in hos företaget,

"Hur kommunicerar vi genom 3 olika generationer" 

 

Mer & Hållbar Arbetsglädje!

 

Mer motiverad, engagerad, & fokuserad personal! 

Att Bryta Beteendemönster

WORKSHOP

Boka in en inspirerande Workshop för företaget, organisationen, eller varför inte tjejgänget. Maria skräddarsyr workshopen så att det ska passa just er & era behov. 

 

ÄMNEN ATT BAKA IN:

Få ett Hållbart & Energifyllt Självledarskap som leder till bättre produktion, närvaro, glädje & kommunikation!

Hur får vi mera Mera produktivitet, Fokus, Kraft & Energi? 

 

Hur kan vi Bryta våra Beteendemöster? 

Bättre & mer fokuserad kommunikation=tidsbesparande! 

Mer & hållbar Arbetsglädje! 

INDIVIDUELLT MÖTE

Ta ett individuellt möte med Maria för att få mera klartänkt över vad du kan förändra för att få ett bättre självledarskap. 

ÄMNEN ATT BAKA IN:

Att få Mer Kraft & Energi, Hur gör jag? 

 

Hur får jag bättre Självkänsla? 

 

Mera Motivation & Energi in i livet! 

 

Bättre Fokus, Målsättning Samt Bryta Beteendemönster

FRAMGÅNGSRIKA TEAM

Hur ser det ut på företaget egentligen, har alla samma målbild och går informationen ända fram?

Hur mår de anställda?

 

En arbetsplats som är energifylld och positiv är nyckeln till framgång. Inte bara för helheten men för att de anställda ska känna glädje, må bra och prestera bättre. Det skapar mod, arbetsglädje, styrka, och en vilja till att våga förändra.

 

Vad skapar ni?

" Team som mår bra presterar bättre, skapar nyfikenhet, trygghet och positiv stämning hos varandra vilket leder till fantastiska resultat"

 

Hur får vi varandra att bli våra bästa jag? 

 

Vi spenderar så många timmar av vårt liv på vår arbetsplats, därför är det viktigt att se till att den ger energi, glädje och tryggheten så att vi kan ta ansvar och leda oss själva och andra. För att gemensamt kunna nå företagets mål.

 

Maria bjuder på en föreläsning som ger  eftersmak av glädje och pepp, samt ger oss konkreta och enkla verktyg som företaget kan börja arbeta med samma dag. Hon skräddarsyr efter ert behov & blandar gärna in era core values. 

SJÄLVLEDARSKAP

Hur får du mera kraft, fokus & energi i ditt självledarskap? Hur får du din vardag att bli så bra som möjligt, en vardag som ger energi, glädje, tid & fokus? 

 

"Vi är här för att leva livet & inte för att överleva livet"

 

För att må så bra som möjligt & uppnå de resultat vi stävar efter, behöver vi skapa mera närvaro, ta ansvar, få bättre fokus, ta tag i våra ryggsäckar & få mera balans i våra liv. Att förstå hur våra hjärnor agerar & hur våra beteendemönster skapar allt det vi gör. Hur vi på enkla sätt kan lära om & lära nytt! 

 

Låt Maria ta dig med på en härlig inspirationsföreläsning eller workshop där du garanterat får en rejäl dos av pepp, motivation, glädje & bra verktyg för att hantera livets motgångar & medgångar. Hur du får mera kraft, energi & glädje i ditt liv. 

 

Med hjälp av EQ, inspirerande bilder, forskning och delaktighet av sin erfarenhet, drar Maria paralleller till målsättning, ledarskap, att leda sig själv, motivation och utmaningar, samt att bryta sina dåliga vanor.

glitter
glitter