top of page

Shamansk Healing 

Välkommen till ett liv med mera balans, livskraft, harmoni och mer energi.

Shamansk Healing är ett otroligt fint sätt att få mera balans, kraft & energi in i livet. Behandlingen lättar upp tunga energier & stagnationer i vårat system, som vi har med oss sen tidigare händelser i livet och som blockerar oss att leva livet fullt ut. 

Det kan vara allt från trauman, den dagliga stressen vi idag lever i, dåliga relationer som påverkar & påverkat oss, sjukdomar mm. Behandlingen öppnar upp för mera energi & fyller på med balans, flöde & läkande kraft, och den stärker även immunförsvaret. Vid ett första besök hos mig börjar vi alltid med ett samtal för att jag ska få förståelse över vart du står i livet och önskar hjälp med. 

freedom.jpg

Varje dag får vi så otroligt mycket intryck som påverkar oss och hur vi mår i kroppen, knoppen och själen. Vi lever i en digital värld med distraktioner i olika led, och den dagliga stressen får oss "disconnected" från oss själva, och vårat fokus riktas mot helt andra forum än vårat eget må bra & vårat eget centra i kroppen. Det är så lätt att tappa sin livskraft pga allt som påverkar oss, & har vi då utöver det, obearbetade känslor i kroppen som tex trauman, ångest, depression, kan det lätt bli så att vi får olika symptom som skapar olika senarion inom oss och vårat system. Detta hjälper jag till med att läka genom att använda mig av energimedicin, samtal och behandlingar.

REFERENSER

Jag ger behandlingar i Stockholm, ute på vackra Ekerö och även uppe i Härjedalen.

Och vill du boka en distanshealing går det alldeles utmärkt.

Jag erbjuder även coachande samtal för att du ska kunna hitta din väg i livet, leva din sanning och ta stegen mot ett friare liv. Vi är här för att LEVA livet, inte för att överleva livet. 

För mig är det viktigaste att mina kunder ska känna sig upplyfta, energifylld och glada när det lämnar rummet. Att de känner sig sedda, och får med sig verktyg för att ta sig framåt i livet, bryta vanor och beteendemönster och känna livsglädje❤️

Jag har tystnadsplikt och allt som vi pratar om stannar hos mig. 

 

För att boka en session, maila mig så hittar vi en tid som passar: 

    maria@mariaswanstrom.com

Pris: 1100:- 

GLOBALT

ref4mariaswan.jpg

GLOBALT

ref mariaswan.jpg
bottom of page