top of page

ÅTERHÄMTNING, LIVETS VIKTIGASTE VAPEN!

Uppdaterat: 18 feb. 2019
Jag har under några dagar varit upp i vackra Härjedalen/Jätmtland & åkt skidor på fjället.. Och vad som händer med mig när jag gör detta, slår aldrig fel. Vårvinern för mig är en MAGISK tid på året här uppe & den är oslagbar!

När man får bli ett med naturen & det enda som hörs är vinden & ljudet av skidorna som skär mot snön, stillheten & tystnaden. Bortkopplad & bara vara här & nu i varje vindpust & i varje skidtag, då spritter det av lycka i varendaste cell i kroppen

Jag är just nu så påfylld av energi att jag måste skärpa mig, men vad oerhört viktigt det är att vi lyssnar på våra kroppar & tömmer våra hjärnor emellanåt, att vi gör det regelbundnet för att samla kraft & energi..

Så nu inför sportloven eller inför de dagar ni är lediga, sätt av 30 min eller gärna längre för att bara vara i stillhet, lyssna på er själva & fyll er med det som ger! Viktigt med reflektion & energipåfyllning, viktigare än vi tror många gånger så vi kan gå MED oss själva & FÖR oss själva

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page