top of page

FIN PUBLICERING HOS I AM READY!

Uppdaterat: 19 feb. 2019

För någon vecka sedan fick jag äran att inspirera andra inspiratörer, så himla fint! Det resulterade i att fantastiska Malin Nylén på I Am Ready skrev en väldigt fin artikel om mig & det jag gör. I Sverige har vi ju TYVÄRR någonting som kallas för Jantelagen, & jag är så vansinnigt TRÖTT på den.. Varför i allsindar ska vi inte få säga att vi är BRA på någonting. Varför anses det som fult? Jag tycker att det är oerhört coolt & fint när människor lyfter sig själva, står upp för sig själva & leder sig själva på det sättet! Mer sånt! Stå på er!

Jag delar Malins artikel här, så gå gärna in & läs :) https://iamready.se/motivation/sa-kan-du-ta-kontrollen-ditt-eget-liv-genom-att-andra-tankesatt/


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page