top of page

VÅREN, skifta energin!

VÅREN!! Nu är den på ingång & nu kommer ljusare tider på alla plan! Jag hade både en jobbig men mest härlig upplevelse i helgen, allt jag längtar efter!

Jag var tvungen att skriva ner alla längtor på ett papper & det blev så härligt att ha alla dom att se framemot insåg jag, att få KRAMAS, UMGÅS, RESA, att släppa min kurs, mötet med nya människor igen, det äkta genuina i att föreläsa LIVE igen


Så om det är till nån hjälp, skriv ner dina längtor på ett papper, det hjälper dig att skifta fokus & få mera energi & att du har nåt att se framemot!

Jag vet att det är svåra tider nu, men This To Shall Pass.. för det KOMMER att passera.. Och lärdomar ur detta kommer vara med oss för resten av livet.. Och ljuset i sig är en sån energikick, att våra kroppar får D-vitamin igen!!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page