top of page

Självläkning & självkärlek❤️

De kommande månaderna kommer att vara en bra tid att skapa & lägga tid på hur du vill ha det i framtiden, vad du vill göra & hur du vill må 🧚🏼

Men har vi inte återhämtat oss från vår sorg, rädsla & stress som varit en stor del i processen att ta oss framåt de senaste månaderna, kommer vi behöva lägga till återhämtning/egenvård dagligdags


För det kommer inte att hålla längre att "köra på som vanligt", plattan i mattan & sen bli nästintill utbränd innan jul.. Våra kroppar kommer inte att tolerera det i det här skiftet vi går igenom nu..

Nu mer än någonsin behöver det vara en del av din rytm att ta tid för dig själv. Och det kommer att se annorlunda ut för dig än för din vän, familj, kollega osv..

För dig kanske det är en promenad i skogen 10 minuter, eller gå till gymmet, meditera. För någon annan kanske det är yoga, koppla bort hjärnan med en god bok osv

Poängen är att du ska kunna känna och utstråla din egen kraft, energi & glädje, för att orka & sedan kunna ge vidare av det till andra i din närhet..


Den nya eran är inte baserat på våra egon längre, utan på ett kollektivt "må bra" för helheten & hållbarheten & tillsammans.

MEN det startar alltid med dig först..


Om det så är microåterhämtning, 3 minuter djupandning varje dag.. ta den, du behöver den.

Och det är inget fel alls i att ta tid för självläkning, återhämtning.. Det är snarare en gåva, respekt & ett verktyg som du behöver lika mkt som det är en självklarhet att borsta tänderna varje dag..


Happy Week folks, JUNI & sommaren är här! ÄLSKART❤️


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page