top of page

Om Närvaro Återhämtning & vikten av reflektion.

Att komma hem till sig själv & stanna där Jag är aldrig så närvarande, i mig själv & för mig själv som jag är på vattnet! I min fulla potential, i mina sinnen, i min kropp & i min själ, lycklig! Nu när vi är lediga, återhämtar oss & tankar på energi.. Försök oxå vara närvarande i varje dag. Så får du ut mera av din ledighet, & du kommer att ta med dig minnen in i hösten som kommer att stanna i ditt hjärta & fylla dig.

Att vara i närvaro handlar en del om att relfelktera. Att reflektera gör att vi behåller vårat lugn, vår energi & vårat sanna jag & den vi vill vara.

Reflektion är ett superverktyg in i ditt liv för att hålla & för att må så bra som du bara kan. Här är några frågor du kan ställa dig kring det hela, en gång i veckan minst, men helst varje dag


Vad tar du med dig från dagen

Vad stannar från dagen

Vad behöver DU & inte andra av dig

Vem vill du vara

Vad kan du säga nej till

Vad behöver du göra för att behålla den påsamlade energin & inte dras med in in i stresscykeln igen?


Planera in tid där du fyller på dig med energi, vad som än passar om det så är 5 min av meditation, 15 min powerwalk eller 1 timme i skogen för att landa..

Aldrig känt att orden stämmer så mycket som just nu.. Vi är här för att leva livet, inte överleva livet NJUT sommaren & ledigheten kära du, vi är här, vi är nu, vi är levande & livet vill dig väl. Xx Maria


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page