top of page

Känslor, en port till självutveckling.

Att känna alla känslor❤️Covid 19 har skakat om, lyft upp, brottat ner, fått oss agera, tänka nytt, take action, tappat det & kommit upp igen.. omvärderat, strukturerat, reflekterat & vänt ut in på oss om igen.

Mitt i allt kom en form av stillhet som gjort att vi hinner känna efter...Känna alla dom där känslorna. Och så viktigt det är att lära oss att KÄNNA.. även om det gör ont, även om det är jobbigt, även om det tar.

Men dom är där av en anledning, en port till SJÄLVUTVECKLING, en port till att ta sig ut & igenom.. Inte förbi.. Att bli stark i alla våra olika "jag" & att komma vidare, att må bättre.


För när vi INTE gör det då hamnar det där "onda" som jag pratat om i bagaget,& antingen kommer det ut genom att trycka till någon annan eller så kommer det som ett vulkanutbrott när man minst anar det själv, eller i värsta fall, skapar kroppen sjukdomar av det vi inte tar hand om.. Då den är vår visaste del av oss människor.


Livet har inte en fastforward knapp eller en enter knapp där du klickar dig vidare när det blir jobbigt.. Utan vi behöver ta ansvar för varje känsla i varje steg, i varje andetag.

Om bördan blir för tung att bära, be om hjälp, prata med någon, spring eller ”natura av dig.. vad som än passar men känn!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page