top of page

Celeryjuice, en sån energikick!

Tjollahopp i torsdagen! Jag har alltid varit enormt intresserad av hälsa & skulle kunna skriva en lång harrang här nu om välbefinnande & att ta ansvar över våra kroppar & hur vi mår. Det vi stoppar i oss påverkar hjärnan & vår energinivå enormt. Hur som.. För 1 månad sedan åkte jag på Bihålineflammation & en släng av flunsan.. Googlade på Sinuses Problems & BOOOM, kom över de otrolig effekterna av Celeyjuice & att dricka den färskpressad på tom mage varje morgon! Hur den renar vår lever & tarm från toxiner & mycket mycket mer. MY GOSCH!!! Jag var fri detta på en vecka & har fortsatt dricka celryjuice sen dess. Det ska tilläggas att jag oxå följde en strikt kost som inte innehöll någon form av vetemjöl, socker, ägg eller alkohol. Jag kan ärligt säga att jag aldrig mått så bra i min kropp & knopp! Klartänkt, sover som ett barn, kroppen/muskler svara snabbare på träningen, mera energi & allmänt ett otroligt härligt välbefinnande! Jag kan VARMT varmt rekommendera detta! Bifogar länkarna jag sprang över! Klicka på bilden!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page