top of page

Att komma hem till dig själv❤️

Att hitta hem & skala bort, landa i dig & den du verkligen är ❤️Det är så mycket ett liv ska innehålla som en fin vän sa, och det är en ständig resa vi är på, med ständiga upp & nedgångar.. Vi alla går igenom något just nu.

Men vid nedgångar.. Sluta var så hård med dig själv!


Du behöver förlåta dig själv för varje ”misstag” du gör och hantera varje osäkerhet. Du behöver hitta ett sätt att älska dig själv även när det är riktigt svårt och fast det är det sista du vill göra. Så försök hitta ett förhållningssätt🙏🏼


Vi gör alla misstag, vi litar på fel människor, vi kommer in i fel relationer där vi stannar för länge & blir medberoende, vi sviker människor, vi sviker oss själva.. men du kan ändra allt det här. Du kan ändra och återställa!!


Du är SÅ mycket mer än ditt senaste misstag. ALLTID! Vägen framåt är din, ett oskrivet blad att göra om göra rätt, ge dig själv massor av självkärlek & se att allt är möjligt, ALLT!

Ta bort det du inte behöver längre i livet & ta fram den där längtan & glöden inom dig istället & kom hem till dig själv, den du verkligen är & den du verkligen vill vara❤️ !
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page