top of page

NÄRVARO & ÅTERHÄMTNING

Uppdaterat: 5 mars 2019Närvaro & återhämtning ❤️Förra veckan fyllde jag på mitt inre konto, det kontot där jag återhämtar varendaste cell i kroppen, kontot där jag är fullständigt närvarande i varendaste sekund.. Den stunden, vad den gör med mig.

Hur viktigt det är att vi tar ansvar för att vi ska orka hålla i livet. Att vi inte bara kör på, bokar på, bokar in, kör över oss själva.. Vi är så duktiga på det i det här landet, för att duga.. Faktum är att det är när vi landar & fyller på, när vi är närvarande, när vi är här & nu..Det är då som vi blir mera effektiva, mera kreativa, mera kommunikativa, lyhörd på vår inre kompass.


Små minipauser är bättre en ingenting, att ta ledigt från hjärnan ett tag & landa i våra sinnen. Ta den tiden, jag vet att det kommer att göra all skillnad i världen ❤️

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page